.
Evi Hanssen
donderdag 27 januari 2022

Evi Hanssen heeft er genoeg van: “Ik had hem gewoon vriendelijk geantwoord”

Ze is het beu

Evi Hanssen neemt ons in het Nieuwsblad mee doorheen haar week in haar wekelijkse column. Daarin vertelt ze over alles wat haar bezig houdt, en dat zijn soms bijzonder heftige dingen. Zo krijgt de presentatrice vaak te maken met negatieve commentaren die haar privéberichten op Instagram binnensluipen.

Maar ook dickpicks zijn Evi niet vreemd. Zo vond ze er onlangs weer eentje in haar inbox. ‘Vuile aandachtsh**r’, stond er te lezen. Zo vroeg op de ochtend denk ik nog niet helemaal helder en even vraag ik me af of dit bericht misschien voor iemand anders is bedoeld. Dan zie ik dat deze heftige woorden een reactie zijn op mijn goedbedoelde woorden. Ik had de persoon in kwestie vriendelijk verzocht om geen foto’s meer te sturen van zijn mannelijk lid”, vertelt Evi.

Het is een situatie die Evi wel vaker tegenkomt, en die ze toen ze 16 was ook al eens een keertje meemaakte. “Tijdens een feest werd ik gewenkt door een jongen in een auto. Ik ging er naar toe en toen ik in de auto keek, zag ik een ontbloot stukje vlees dat uit de korte broekspijp van de jongen stak.. Vriendelijke maakte ik hem erop attent. Hij reed er met gierende banden vandoor. Pas later begreep ik dat exhibitionisten hun voldoening halen uit het feit dat hun toeschouwers schrikken bij dat onverwachte vertoon van hun fluit. “

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen