.
Evi Hanssen
zaterdag 16 mei 2015

Evi Hanssen: goede seks is belangrijk

Eerste keer was stuntelig en veel te kort.

Evi Hanssen praat graag over seks, dat is geen geheim. De presentatrice stond een maand of twee in de P-Magazine met een interview waarin ze het over haar seksleven had.

Dit weekend staat Evi Hanssen dan weer in de Nina, de gratis bijlage bij Het Laatste Nieuws op zaterdag. Evi was voor het eerst verliefd toen ze 16 jaar was. Ze wou toen al een lief hebben en ermee naar bed gaan. Evi dacht dat die eerste keer haar hele leven zou veranderen maar dat was niet zo. Die eerste keer was niet zoals ze het zich had voorgesteld. Hoe die dan wél was? Zoals bij vele mensen: stuntelig en veel te kort.

Evi was twee jaar samen met haar eerste lief en de relaties die daarop volgden waren stuk voor stuk lange relaties. De scheiding van Evi heeft toch wel wat met haar gedaan. Zo heeft Evi een ander idee over de liefde. Ze is vooral voorzichtiger geworden. Geen zotte verliefdheid meer, geen onbezonnenheid meer, ....

Evi hecht veel belang aan een goede seksuele relatie en daar heeft ze een reden voor: dat betekent dat je je aanvaard voelt. Je kan je kwetsbaar opstellen en jezelf laten gaan.

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen