.
Evi Hanssen
maandag 13 december 2021

Evi Hanssen gaat verhuizen

En haar trouwe vriend gaat mee

In Gazet van Antwerpen kunnen we genieten van een wekelijkse column van Evi Hanssen. Zo vertelt ze daar dat ze terug zal verhuizen en dat ze moet afscheid nemen van heel wat moois. Maar dat er doorheen haar leven en al die keren dat ze is verhuisd, één constante is: haar plastiek kerstboom.

“Hij staat, voor de laatste keer in dit huis. Mijn grote plastic kerstboom. Ooit gekocht in een ander huwelijk voor een ander huis. Toen kwamen er plots kinderen en werd er verhuisd. De kerstboom ging mee, want hij was erg duur geweest. In het nieuwe huis, een unieke loft, kwam die grote plastic kerstboom beter tot z’n recht”, schrijft Evi.

En nu is de tijd aangebroken waarop Evi terug gaat verhuizen. Ze verlaat de unieke loft waar ze nu samenwoont met haar verloofde en kinderen. Het is hun laatste kerst in dit huis. “Dit oude schoolgebouw, waar mijn oma in de oorlog als tiener steenkool kwam pikken. Waar mijn kinderen opgroeiden en ikzelf echt volwassen werd. Een huis vol liefde en een snuifje liefdesverdriet. Nog even en ik trek de deur voorgoed achter me dicht. Daarna verhuizen we, ons mooie gezin, die plastic boom en ik.”

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen