.
Evi Hanssen
zaterdag 30 april 2022

Evi Hanssen draagt gevolgen van hoge hakken

"Mijn halux fallus is daar het resultaat van"

Actrice en presentatrice Evi Hanssen schenkt ten voordele van een veiling voor SOS Kinderdorpen en de oorlog in Oekraïne een paar hoge Dries Van Noten-pumps weg. Het tv-gezicht wil zo haar steentje bijdragen. Dat vertelt ze in Billie, een weekendbijlage van Gazet van Antwerpen.

“Ik vind deze klompjes zo ongelofelijk mooi dat ik er in het verleden geen afstand van wou doen”, begint ze haar verhaal. “Eigenlijk was het destijds een miskoop: ze zijn net iets te klein. Als ik ze wil dragen, merk ik dat mijn teen er net over komt. Daarom zijn ze amper gebruikt”, vertelt ze over haar pumps.

Het valt op dat de schoenen best wel wat hoogte hebben. “Dat klopt, maar ik heb geen probleem met op hoge hakken te lopen. Ik hou ervan, maar kies tegenwoordig toch voor gewone, comfortabele schoenen.” Dat heeft wellicht te maken met haar 'halux fallus', een knobbel aan de zijkant van haar voet ten gevolge van vaak op hakken te lopen.

Evi heeft naar eigen zeggen nog heel wat miskopen gedaan, maar verkoopt ze die ook ooit opnieuw? “Nee, dat voelt voor mij een beetje gek, geld vragen voor iets van mezelf. Ik vind het ook te veel gedoe, dat inpakken en versturen. Ik geef wel geregeld een mooi, duur stuk weg aan vriendinnen. Dan maak ik er ook iemand blij mee”, aldus een duurzame Evi.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen