.
Evi Hanssen
maandag 27 december 2021

Evi Hanssen: “dat was een moeilijk moment”

Toen voelde Evi Hanssen zich enorm schuldig...

Evi Hanssen heeft altijd graag genoten van een glas alcohol, maar begin 2020 besloot de presentatrice te stoppen met drinken. En dat houdt ze ondertussen al twee jaar vol. Al waren er toch enkele moeilijke momenten…

Een eerste moeilijke moment beleefde Evi Hanssen op de première van de musical Mamma Mia. “We gingen allemaal op de foto met een glas cava en ik dacht: waarom zou ik niet even nippen?” onthult Evi Hanssen in Story. “Er hing toch niets van af. Het was niet dat ik ineens in de goot zou belanden als ik dronk, maar ik heb het niet gedaan. Ik ben een doorzetter.”

Nog zo’n moeilijk moment was toen Evi’s verloofde Kurt onverwachts een goede vriend verloor. “Ik voelde me bijna schuldig dat ik geen glas dronk op zijn leven”, geeft Evi Hanssen grif toe in Story.

Ook toen haar mama belde om te zeggen dat ze ongeneeslijk ziek was, borstkanker, vroeg Evi zich af waar ze in godsnaam mee bezig was: “Ga je nu echt niet meer drinken die laatste maanden en jaren met je mama? Niet meer genieten van het leven?”

“Dat vond ik een belachelijk idee. Maar toen besefte ik dat genieten van het leven niet moet samenhangen met alcohol”, aldus Evi Hanssen in Story.

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen