.
Evi Hanssen
zondag 3 juli 2022

Evi Hanssen: “Dan ga ik gewoon naar huis”

Ze merkt heel wat voordelen

Alcohol bannen uit je leven, het is een grote stap die je moet durven zetten. Vele mensen kunnen niet zonder in hun leven, terwijl anderen blij zijn dat ze de alcohol uit hun leven hebben verbannen.

Ook Evi Hanssen maakte een tweetal jaar geleden die beslissing. Één van de beste beslissingen in haar leven. Zeker omdat ze heel graag gaat dansen.

“Ik ga heel graag nuchter dansen. Mijn moves met mijn armen zijn er sterk op vooruitgegaan, omdat ik niet meer gehinderd word door een glas wijn. En ik dans nog altijd op de tafel, met het enige verschil dat ik er niet meer af val”, zegt Hanssen in Humo.

Dat alcohol niet werkt, dat zal Evi nooit beweren. Volgens Evi is het een feit dat alcohol een saai feestje leuk maakt. “Als ik nu op een saai feestje ben, ga ik gewoon naar huis.”

Stoppen met alcohol, het voelde voor Evi heel even aan als liefdesverdriet. “Het is zo’n beetje zoals wanneer het gedaan is met je lief en je ziet overal gelukkige koppeltjes over straat lopen. ‘Wacht maar’, denk je dan. Het zal niet blijven duren.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen