.
Eveline Hoste
woensdag 22 januari 2020

Eveline Hoste schreeuwt het uit: “geen botox, geen facelift”

Eveline Hoste schrijft open brief na harde kritiek.


Eveline Hoste onthulde vorige week in TV Familie dat ze in korte tijd 14 kilo verloor, waardoor sommige mensen haar zelfs niet meer herkennen. Maar naast de vele positieve reacties die Eveline feliciteerden met hoe ze er nu uitzag, regende het ook negatieve reacties van mensen die de voormalige Miss Belgian Beauty beschuldigen dat ze gewoon plastische chirurgie heeft ondergaan.

Om die kritiek in de kiem te smoren publiceert TV Familie deze week een open brief van Eveline Hoste waarin ze meer duiding geeft. Zo verduidelijkt ze dat de bewuste foto waarop mensen zich baseren om haar te beschuldigen van botox en een facelift gewoon een foto vanop Instagram is die bewerkt is met een filter. Een chirurgische ingreep kwam daar niet aan te pas. Buiten wimperextensions en facetten op haar tanden heeft Eveline Hoste nog geen enkele esthetische ingreep ondergaan, schrijft ze in haar open brief.

Eveline Hoste wil niet beweren dat ze tegen esthetische ingrepen is of dat daar ‘iets mis mee is’, maar zelf heeft ze er nog nooit een ondergaan. En dat wil ze toch eens duidelijk onderstrepen in haar open brief.

“Moesten we allemaal wat liever zijn voor elkaar, de wereld zou mooier zijn,” geeft Eveline Hoste nog een mooie boodschap mee. “Wil je je mening geven, doe gerust. Maar blijf beleefd! Weet dat ik er niet wakker van lig, maar de mensen rondom mij vinden het niet fijn dat er onwaarheden verteld worden over iemand die ze graag zien,” klinkt het oprecht bij Eveline Hoste.

Bio van Eveline Hoste

Meer Over:

Eveline Hoste