.
Eveline Cannoot
zaterdag 17 september 2022

Eveline Cannoot: “Zij missen nog wat ervaring”

Maar het moet zeker een vrouw worden

Sturen we volgend jaar Pommelien Thijs naar het Songfestival, of toch eerdere The Starlings? En wat dachten jullie van Niels Destadsbader? Voorlopig hebben we nog geen idee wie het zal worden, maar dat er een ruime keuze is in Vlaanderen aan artiesten, dat is een feit.

Eveline Cannoot weet in elk geval wie ze graag op het podium wil zien staan en dat is Natalia. “Ze is bewonderingswaardig. Niet alleen op het podium, maar ook ernaast. Vooral de manier waarop ze haar carrière combineert met twee kinderen”, zegt ze in Tv Familie.

Maar als Natalia het niet wordt, dan heeft Eveline ook wel nog enkele andere opties die voor haar gerust naar het songfestival mogen.

“Belle Perez vind ik ook een goede keuze. Zij is live één van de strafste zangeressen die ik al hoorde. Sowieso moeten we een vrouw sturen, want de Vlaamse muzieksector is te lang een mannenbastion geweest.”

Voor Eveline hoeft Pommelien of Camille nog niet meteen op het podium van het grote muziekfestival te staan. “Naar mijns inziens missen zij nog wat ervaring om zich in deze grote boksring te begeven. Als het misloopt, kan het Songfestival een trauma zijn.”

Bio van Eveline Cannoot

Meer Over:

Eveline Cannoot