.
News Image

Eveline Cannoot wil nog niet trouwen

Maar een kinderwens is er wel al.


In het weekblad Primo zegt de sympathieke zangeres en presentatrice dat ze nu op haar 30ste toch wel eens aan kinderen denkt. Toch schrikt het cliché huisje-boompje-beestje haar wat af. Ze is er zelfs als de dood voor. Desnoods zou ze nog liever trouwen op haar vijftigste. Ooit hadden Eveline en haar vriend Stijn een relatiepauze van zes maanden, maar nu zijn ze ook na zeven jaar samenzijn gelukkiger dan ooit tevoren.

Toen Eveline dinsdagavond fijn nieuws wou aankondigen dacht de grote meerderheid van haar facebookvrienden meteen aan een zwangerschap. Eén dag later bleek dat Ment Tv, waar zij een belangrijk gezicht van is na de zomer gaat uitbreiden en niet alleen bij Telenet maar ook bij Proximus te bekijken zal zijn.



Niet alleen privé gaat het uitstekend met Eveline Cannoot. Wanneer we haar website bezoeken zien we dat haar agenda zeer goed gevuld is. Met haar vorige single “Dankjewel” had ze een uniek duet met Dennie Christian. Deze titel typeert Eveline helemaal, met haar positieve kijk op het leven.



Eveline Cannoot heeft dankzij haar vriend Stijn, die van Oudenaarde is een goede band met deze stad. Voor het derde jaar op rij mag zij optreden op de Adriaen Brouwer Bierfeesten te Oudenaarde en dit op zondag 26 juni om 18.40u in het gezelschap van Dennie Christian met hun Dankjewel-tour. De toegang is gratis!