.
eveline cannoot
woensdag 6 maart 2024

Eveline Cannoot: “Ik vind het moeilijk balanceren”

Het is elke dag een grote puzzel

Toen Eveline Cannoot in 2005 deelnam aan ‘Star Academy’ was ze jammer genoeg de eerste afvaller van het programma. Maar het opende gelukkig wel vele deuren voor de zangeres. Nu is ze een vaste waarde in de showbizz en staat ze geregeld als zangeres op het podium.

Eveline is al vele jaren samen met haar partner en sinds 2,5 jaar hoort daar ook een kindje bij. In volle coronacrisis beviel Eveline van een zoontje Mack. Sindsdien is het soms stevig puzzelen om gezin en carrière op elkaar af te stemmen.

“En je hebt geduld en doorzettingsvermogen nodig om die telkens opnieuw te kunnen leggen. De tijd waarin ik gewoon de deur achter me kon dichttrekken om zorgeloos ergens naartoe te rijden, ligt al lang achter me. Ik zou de liefde en warmte van mijn kind uiteraard niet meer kunnen en willen missen, maar eerlijk gezegd heb ik het ouderschap wel wat onderschat”, geeft ze toe in Primo.

Eveline omschrijft zichzelf als een ploetermoeder en vindt veel dingen moeilijk dan makkelijk. En ook boeken over kinderen brengen haar niet altijd raad.

“Meestal vertrouw ik op mijn buikgevoel, maar eerlijk gezegd vind ik het soms moeilijk balanceren tussen de verschillende rollen die ik heb. Ik ben niet alleen moeder, maar tegelijk ook partner én een individu. Een dag qualitytime in het schoonheidssalon of shoppen? Het is moeilijk om daarvan te genieten, want dan voel ik me meteen schuldig dat ik niet bij mijn zoon ben.”

Bio van Eveline Cannoot

Meer Over:

Eveline Cannoot