.
News Image

Eveline Cannoot en Filip D'Haeze zorgen voor overheerlijk kerstfeest

Vijfde kerstsingle voor dit duo.


Na een jaartje geen kerstsingle uit te brengen besloten Eveline en Filip dit jaar er wél voor om de mooiste tijd van het jaar muzikaal te omlijsten en kozen daarom ook voor een toepasselijke titel : “Geen kerstfeest zonder jou”.Eveline : “Filip kwam met het idee om te kiezen voor een cover van Thomas Berge, een populaire Nederlandse zanger. Het ritme is uptempo gebleven met een heel catchy en meezingbaar refrein.Filip : Eveline vond het liedje meteen goed en dan weet ik dat we juist zitten want ze heeft een oor voor sterke nummers.

Alle ingrediënten voor een goede kerstsong zijn aanwezig en we hopen dit jaar echt een kersthit te scoren, want het is een aanstekelijke song in een productie van David Vervoort. Hij stond ook in voor de 4 vorige kerstsingles.Eveline : We zijn zeer blij met het resultaat en de eerste reacties zijn veelbelovend. We zijn er ons wel van bewust dat het een heel korte periode is, maar ondertussen vragen de mensen naar ons kerstverhaal, ieder jaar opnieuw.

Daarom denken we er sterk aan om volgend jaar eindelijk een mini-kerstalbum uit te brengen met bijhorende concerten. Iets wat we al lang willen doen, maar nu echt willen plannen voor KERST 2019.

Wie interesse heeft in zo een concert kan alvast contact met ons opnemen.Filip : Er hoort ook een clip bij en deze keer kozen we opnieuw voor de clipmaster himself … Bert Temmerman. Hij won onlangs, samen met Eveline, nog een MENT-loftrompet in de categorie ‘Beste Videoclip’ voor het liedje ‘Adrenaline’.En laat die witte kerst nu maar snel komen!


Download onze app voor Android of iOS

Bio van Eveline Cannoot en Filip D'Haeze