.
News Image

Eveline Cannoot brengt nieuw album uit

Adrenaline bezorgt haar op 25 april een verhoogde Hartslag.


Het aftellen is voor Eveline Cannoot nu echt begonnen. Op 25 april mag de zangeres en presentatrice van Ment Tv namelijk 32 kaarsjes uitblazen. Net op die dag verschijnt tevens haar nieuwe album 'Hartslag'. De voorloper hiervan verschijnt op 13 april en krijgt de toepasselijke titel Adrenaline. Drie jaar na 'AnderSterker' en het harde werken is Eveline Cannoot helemaal klaar om haar nieuwe plaat te lanceren.



Logisch dat Eveline een album maakt met als titel “HARTSLAG”: Ze volgt al jaren haar hart, want dat klopt letterlijk en figuurlijk, voor muziek. Samen met haar producer David Vervoort kwamen ze tot een album met nummers die kloppen, in alle opzichten.

Er staan 6 nieuwe nummers op, waarvan 3 eigen liedjes. Eveline schreef dus niet alleen aan het album, maar ook Udo en Sabien Tiels leverden hun bijdrage.



Het hart van Eveline Cannoot klopt dus voor deze nieuwe uitdaging en natuurlijk ook voor haar fans. Haar hartslag zal te voelen en te horen zijn in haar liedjes. Op haar verjaardagsconcert van 5 mei, in Salons Montovani te Oudenaarde zal Eveline het album voorstellen in aanwezigheid van heel wat publiek en de dan optredende collega-artiesten Laura Lynn, Luc Caals, Danny Fabry en Dimi. Voor info en reservaties hieromtrent kunt u nog steeds terecht op evelinecannoot.be.



'Hartslag' van Eveline Cannoot verschijnt pas op 25 april, maar u kunt hier uw exemplaar al reserveren.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Eveline Cannoot

Meer Over:

Eveline Cannoot

Bio van Udo en Sabien Tiels

Meer Over:

Udo Sabien Tiels