.
Eveline Cannoot
woensdag 4 november 2020

Eveline Cannoot: “mijn miskraam was mentaal én lichamelijk erg zwaar”

Dat moment staat voor eeuwig op mijn netvlies gebrand...


Eveline Cannoot is opnieuw zwanger en dat durft ze eindelijk van de daken schreeuwen. De Ment-presentatrice is uitgerekend voor april. “Ik hoop dat in april het ergste van de coronacrisis achter de rug is,” onthult Eveline in Primo, want dat boezemt haar toch wat angst in.

Voor Eveline Cannoot en haar vriend Stijn wordt het hun eerste kindje. Tijdens de vorige zwangerschap van de 34-jarige zangeres liep het fout. In volle coronacrisis bleek het hartje van haar ongeboren baby niet meer te kloppen bij de tweede echo… De werd van het koppel stortte in bij de miskraam…

“Dat moment staat voor eeuwig op mijn netvlies gebrand. Pas als je zoiets meegemaakt hebt, valt het op hoeveel vrouwen dit ook al hebben doorstaan. Je belandt in een zwart gat, maar probeert je op te trekken aan wat de natuur beslist heeft. Dat neemt niet weg dat de miskraam voor mij mentaal én lichamelijk erg zwaar was,” vertelt Eveline Cannoot openhartig in Primo.

“Ik heb daar langer van afgezien dan drie maanden, het aantal maanden dat ik in verwachting geweest ben,” aldus Eveline, die achter nog een operatie moest ondergaan omwille van complicaties.

Toch was het nooit een optie om haar droom om mama te worden op te bergen. “Ik ben veel te benieuwd naar hoe het voelt om een kind van mezelf op de wereld te zetten,” klinkt het hartelijk bij Eveline Cannoot in Primo.

Download onze app voor Android of iOS