.
News Image

Evelien en Nicolas uit Blind Getrouwd hebben een kindje

Opnieuw een Blind Getrouwd-baby.


Goed nieuws over Evelien Baten en Nicolas Vanderhallen uit Blind Getrouwd. Het koppel is vrijdag bevallen van hun eerste kindje. Het Blind Getrouwd-koppel dat op 4 november 2016 in het huwelijksbootje stapte, vond al snel het geluk bij elkaar. Twee jaar na hun huwelijk is er nu dus een baby, dat weet hln.be .



Zoon Xander werd vrijdagavond op de wereld gezet en woog bij de geboorte 3.520 gram en was al 50cm groot. Nicolas laat weten dat de bevalling ingeleid moest worden en dat die bevallin vermoeiend én pijnlijk was voor Evelien. Ze is momenteel nog aan het herstellen, haar staartbeen is wat gekneusd. Maar het belangrijkste is dat Xander gezond is! Ik heb al pampers ververst, maar het moet nog tot mij doordringen dat het mijn kind is, reageert Nicholas op Hln.be .



Evelien en Nicolas keken enorm uit naar de komst van hun eerste kindje, dat vertelden zij eerder dit jaar toen bekend werd dat Evelien zwanger was: “We kijken enorm uit naar de komst van ons eerste kindje! We zijn sinds onze trouwdag steeds dichter naar elkaar toegegroeid en zijn klaar voor de volgende stap. Ouders worden is een enorm avontuur, maar het is iets dat we allebei heel graag willen.