.
Evelien Bosmans
donderdag 13 juli 2023

Evelien Bosmans: “Ik ben weggelopen tijdens een massascène”

Ze hield het niet meer langer vol

Het is lang geleden dat we nog iets hoorden van Evelien Bosmans. De actrice is ook niet echt heel actief op sociale media, maar ze is wel te zien in het tweede seizoen van ‘F*** You Very, Very Much’.

Sommige scènes in de reeks zijn behoorlijk absurd, maar net dat maakt het programma zo goed. En ook de acteurs zijn ondertussen gewend aan de wondere wereld van hun regisseur Bert Scholiers.

“Tijdens het lezen van een script heb ik soms moeite om me de setting in realiteit voor te stellen. Zo heb ik een paar keer met mijn ogen geknipperd toen ik las dat het alter ego van An een Power Ranger was. Inlevingsvermogen heb je nooit genoeg voor een reeks als ‘F*** You Very, Very Mucht’”, lacht Evelien in Tv Familie.

Maar het loopt op de set ook niet altijd zoals iedereen zou willen. Als actrice kan je je bv niet ziek melden want er moet verder gewerkt worden.

“Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik was aan het werk op de set en naarmate de dag vorderde werd ik steeds misselijk. Ik moest spelen dat ik dronken was en misselijk was, dus zogezegd een geluk bij een ongeluk. Tijdens een massascène met veel figuranten ben ik tijdens een take door rechtstreeks naar het toilet gerend. Ik was net op tijd om over te geven.”

Bio van Evelien Bosmans

Meer Over:

Evelien Bosmans