.
News Image

Eva Jane lanceert haar gloednieuwe single 'Fly Away'

De nieuwe single van Eva Jane is uit en heet “Fly Away”.


De zangeres van Liefde Voor Muziek, Café Flamand, Peter Live, Clouseau in het Sportpaleis en vele andere projecten werkt al jaren aan haar eigen muziek met een paar geweldige singles als resultaat. Zo bracht ze in 2018 “Beautiful Face” uit en vorig jaar “Flowers”, allebei songs waarin Eva Jane bewijst dat ze een verdomd goed liedje kan maken (en zingen, maar dat wisten we al).



De nieuwe single “Fly Away” is een catchy, uptempo, onweerstaanbaar en happy liedje, waarin Eva Jane zingt over hoe ze even alle mannelijke aandacht beu is en van haar vrijheid wil genieten. De single wordt daarenboven nog eens ondersteund door een hilarische videoclip waarin Eva Jane een heleboel bekende aanbidders de deur wijst - Bart Peeters, Gert Verhulst, James Cooke, Erik Van Looy, Mathias Coppens, Sean Dhondt, Kobe Ilsen, Koen en Kris Wauters, Stan van Samang, Jonas Van Geel: ze moeten er allemaal aan geloven.



Eva Jane: “Ik ben ontzettend blij met deze single! Het is een song die naar mijn gevoel goed gelukt is, de muzikanten in de studio waren geweldig op dreef en het eindresultaat is helemaal wat ik gedroomd had. Dat er dan nog eens zoveel bekend volk wilde figureren in de wat silly video, maakt het helemaal af! Ik ben hen allemaal bijzonder dankbaar en hoop dat de mensen van het liedje én van de video zullen genieten.”



Bekijk de clip vai https://youtu.be/vy9-0J5GMpA


Bio van Eva Jane Smeenk

Meer Over:

Eva Jane Smeenk