.
Eva Daeleman
vrijdag 17 januari 2020

Eva Daeleman zoekt sensuele vrouw

Ben jij de vrouw die Eva Daeleman zoekt?


Eva Daeleman heeft een opvallende carrièrewending achter de rug. Nadat ze afscheid nam als radiostem en televisiegezicht, richtte Eva zich op “schrijven, creëren en coachen”, schrijft ze in een lange post op sociale media.

“‘t is mijn lange leven. de passie groeide en werd een onderneming. plots was ik naast creatieve chaoot ook mijn eigen secretaresse, accountant, financieel verantwoordelijke. het werd een soep. alles wat ik graag deed werd overspoeld door administratieve taken, verplichtingen en ik hinkelde constant achterop. met als resultaat: dat wat ik graag deed en waarom ik starte kwam op de achtergrond te staan.”

Maar Eva Daeleman gaf niet op en overwon de hindernissen. “Met de juiste hulp en trainingen lukte het me om mijn vooropgestelde doel weer als prioriteit te krijgen: creëren. vanuit een krachtig zelfbeeld, helende zelfzorg en een blik op het grotere geheel en het stellen van een hoge doel.”

En nu wil ze alles wat ze in die periode geleerd heeft delen met andere, startende onderneemsters. “Daarin wil ik nu vrouwen bijstaan. jonge ondernemende, sensuele, creatieve, levenslustige vrouwen. ik ontwikkelde een small group online coaching traject; grow+flow voor 10 vrouwen. elkaar versterken, ondersteunen en inspireren. er kwam nog een plekje vrij voor de reeks die start op 6 februari. wil je meer info? mail eva@evadaeleman.be. wil je de reeks in mei/juni volgen? check mijn website www.evadaeleman.be,” klinkt het bij Eva Daeleman.

Wie weet kan Eva Daeleman jou helpen je dromen te verwezenlijken.