.
News Image

Eva Daeleman opnieuw zwanger

Zo'n leuk nieuws.


Nadat Eva Daeleman een heel tijd geleden met het nieuws uitpakte dat zij een miskraam achter de rug had, deelde de gewezen presentatrice zondagvoormiddag goed nieuws op haar sociale media. Als iemand een bericht deelt met 'We are so happy in de status, dan moét het wel goed nieuws zijn.



Eva Daeleman en haar man Stijn zijn in blijde verwachting van een kindje. Het koppel laat via een foto op Instagram weten dat zij in de herfst de trotse ouders van een dochtertje worden. Jawel, Eva en Stijn kozen ervoor om meteen ook het geslacht van hun op komst zijnde kindje te delen. Eva was bij het nemen van de foto zo enthousiast dat ze de foto van de echografie ondersteboven hield.




Het is de tweede keer dat Eva Daeleman zwanger is. Eerder vertelde zij in haar podcast dat zij en haar man een kindje verloren. Op het moment dat de miskraam gebeurde, voelde ik mij ontzettend eenzaam. Precies of je samen alleen op een eiland zit en dat er zo weinig mensen zijn die dat ook hebben meegemaakt, omdat mensen er gewoon niet over babbelen.” Het koppel schrok dan ook enorm toe zij hoorden dat één op vijf zwangerschappen op een miskraam uitdraait. “Ik vond dat eigenlijk wel heftig, ik heb op het moment dat zoiets gebeurt, voel je je heel verdrietig. Er is zo’n onzichtbaar ding in je buik waar dat je al weken, maanden verliefd op bent en plots valt dat weg. Ik voelde mij falen in mijn vrouw-zijn”, vertelde Eva in de podcast.



Het koppel besloot vrij snel na de miskraam om zich voor te bereiden op een nieuwe zwangerschap en die is nu een feit. En alle volgers van Eva duimen op Instagram voor een positieve afloop. En daar willen wij ons bij deze bij aansluiten.