.
News Image

Eros Ramazzotti komt naar ons land

Twee concerten in Vorst Nationaal.


Op de populaire media zwellen de speculaties omtrent een nieuwe plaat van Eros Ramazzotti al een tijdje aan. Op diverse websites maakten ze deze zomer melding van het feit dat de koning van de Italiaanse popmuziek recent in een opnamestudio gesignaleerd werd. Over het nieuwe album hulde Eros zich in stilzwijgen, tot nu! Vandaag kondigt hij zijn nieuw album VITA CE N’È (release op 23 november via Universal Music) aan dat hij op 31 maart en 1 april 2019 in Vorst Nationaal zal komen voorstellen.


Wie er de vorige keren in België bij was, weet hoe naadloos Eros passie, romantiek en popmuziek kan doen samensmelten. Zijn vele Belgische fans van het eerste uur zullen ongetwijfeld trouw op post zijn en zich opnieuw laten meeslepen door de vele hits uit zijn succesvolle carrière. Voor wie hem nog niet live gezien heeft: laat je verleiden door gepassioneerde versies van onder andere Se bastasse una canzone”, Musica è”, 'Più bella cosa” of Cose della vita”.

In de nieuwe show zal ook ruimte zijn voor minder bekende albumtracks en nu nog onbekend nieuw werk. Ramazzotti brandt van verlangen om zijn nieuwe show aan zijn fans te presenteren.

Zijn concerten in Vorst Nationaal op 31 maart en 1 april zijn opnieuw een niet te missen kans om de meest geliefde Italiaanse artiest aan het werk te zien.

Tickets voor de VITA CE N’È WORLD TOUR gaan in verkoop op donderdag 13 september om 10u via greenhousetalent.be.

Bio van Eros Ramazzotti

Meer Over:

Eros Ramazzotti