.
Erika Van Tielen in Familie
vrijdag 5 januari 2024

Erika Van Tielen: “Dat vind ik hoopgevend”

Ze vindt er troost

Wanneer je het even moeilijk hebt in het leven, dan is het leuk om te beseffen dat je de juiste mensen rond jou hebt om je bij te staan. Dat hoeven er niet altijd veel te zijn, als er maar iemand is.

Dat geldt ook voor Erika Van Tielen. Zij kan troost vinden bij de juiste mensen in haar leven.

“Mijn lief, mijn ouders, mijn zus. Ik heb een kleine inner circle, maar wel een stevige. Dat idee biedt mij troost. Weten dat ze er zijn, ook al zijn ze niet altijd fysiek bij mij. En dat ik altijd bij hen terechtkan, dat vind ik enorm hoopgevend. Ik kan ook troost vinden in het sporten. Of in het huilen. Ook dan denk ik: opgeruimd staat netjes”, zegt Erika in De Morgen.

Spijt heeft Erika nog nooit echt gehad in haar leven. De keuzes die ze maakte, waren altijd goed afgewogen. Al vind ze sommige zaken wel jammer die zijn gebeurd.

“Het zou mooier en makkelijker zijn geweest mocht ik kinderen hebben gehad met mijn huidige partner. Maar oké, ik heb mijn kinderen, ik zie ze doodgraag. Alleen hebben ze een andere papa, die nu niet meer de goede partner blijkt te zijn. Heb ik daar spijt van? Nee, dat zou mij verlammen of me met een schuldgevoel opzadelen. En ik wil me niet schuldig voelen, juist omdat ik ervan overtuigd ben dat je op een bepaald moment beslissingen neemt in een bepaalde context, aan de hand van wat je op dat moment weet.”

Bio van Erika Van Tielen

Meer Over:

Erika Van Tielen