.
News Image

Erika Van Tielen ambassadrice Nick Jr

Nieuwe uitdaging voor Erika Van Tielen.


Erika Van Tielen wordt de Vlaamse ambassadrice van Nick Jr., het merk en multiplatform voor kinderen van 2 tot 6 jaar. “Ik heb thuis twee superfans van Nick Jr. rondlopen en kijk ook zelf graag mee op tablet of tv”, verklapt ze. Net zoals Erika vinden de meeste jonge ouders het belangrijk dat hun kinderen mee zijn met de laatste technologische ontwikkelingen (64%). Dat blijkt uit het internationale onderzoek ‘Little Big Kids: Pre Schoolers Ready for Life’, dat werd uitgevoerd in opdracht van Nick Jr.




Erika Van Tielen is er klaar voor! De mama van Finn (6) en Rowen (4) hoefde niet lang na te denken toen ze het ambassadeurschap van Nick Jr. kreeg aangeboden. “Thuis staat de televisie vaak afgestemd op PAW Patrol, Blaze en co”, vertelt ze. “Na school met Finn en Rowen naar PAW Patrol kijken, dat zijn heel fijne momentjes. Even samen op adem komen, om dan aan de rest van de avond te beginnen.”




Creatieve kameleon Erika – ze is actrice, presentatrice en (mama)blogster - is van plan om het ambassadeurschap van Nick Jr. op haar eigen manier in te vullen. “Er zit nog heel veel leuks aan te komen, met de fandagen in Plopsaland De Panne van 28 april tot en met 1 mei als hoogtepunt. Ook zal ik events van Nick Jr. hosten en hier en daar een stemmetje inspreken. Ik kijk er heel erg naar uit, en ik ben niet de enige thuis ... (lacht)”



Bio van Erika Van Tielen

Meer Over:

Erika Van Tielen