.
News Image

Erika Van Tielen: “dit vinden mijn kinderen vies”

Wat vinden de zoontjes van hun mama in Familie?


Erika Van Tielen speelt tegenwoordig een luxe-escorte in Familie. De actrice is mama van twee jonge zoontjes, Finn (8) en Rowen (6), en Dag Allemaal polst hoe haar kinderen naar de acteerprestaties van hun mama kijken. “Familie interesseert hen niet,” geeft Erika Van Tielen toe in het weekblad. “Ze zijn nog zo jong, hé.”



Als de zoontjes van Erika tijdens het zappen op Familie blijven hangen dan vinden ze het wel vreemd dat hun mama daar anders rondloopt dan thuis. “Of dat ik iemand kus die zij niet zo goed kennen. ‘Wat doe je nu?’, vragen ze dan, of ‘Wie is dat?’ Kussen vinden ze trouwens sowieso vies,” lacht Erika Van Tielen in Dag Allemaal;



Toch meent Erika Van Tielen niet dat ze haar zoontjes moet voorbereiden op de nieuwe, heftige verhaallijn in Familie. “Finn en Rowen komen amper in contact met Familie. Het blijft voor hen een compleet andere wereld. Eentje die voor hen niet zo interessant is,” klinkt het bij Erika Van Tielen, die er lachend aan toevoegt dat de échte soapliefhebbers hopelijk wel smullen van de nieuwe verhaallijn rond haar personage Amelie.


Bio van Erika Van Tielen