.
Erik Goris met zijn vrouw Annick
zaterdag 5 augustus 2023

Erik Goris: “Toen was ik definitief gelanceerd” 

Deuren gingen open 

Het is lang geleden dat we Erik Goris nog eens op televisie zagen. Mensen die vaak naar het theater gaan, hebben Erik niet zo lang moeten missen. Hij staat regelmatig in het Fakkeltheater van Antwerpen in een nieuw theaterstuk.

Deze zomer is hij te zien in ‘Minerva Veur Altijd’, de opvolger van ‘Viva Minerva’. In Primo vertelt hij wat mensen mogen verwachten.

“Het is een superleuke, amusante en gezellige voorstelling. Je hoeft het vorige Minerva-stuk ook niet gezin te hebben om te kunnen volgen. Ook dit keer kroop Jeroen Maes in zijn pen en ik kan wel zeggen dat hij een patent heeft op geweldige komedies.”

De meeste mensen zullen Erik nog kennen als Rob Gerits uit ‘Familie’. Hij was daar de ex-man van Zatte Rita. Een rol die hij 12 jaar lang graag heeft gespeeld.

“12 jaar, dat is trouwens best lang voor een soaprol. Dankzij ‘Familie’ was ik definitief gelanceerd als acteur, er gingen veel deuren open voor mij. Ik heb gastrollen gespeeld in ‘Aspe’, ‘Spoed’, ‘Wittekerke’, ‘Flikken’, ‘Witse’…. Een mooie tijd!”

Bio van Erik Goris

Meer Over:

Erik Goris