.
Bieke Ilegems en Erik Goossens
maandag 23 mei 2022

Erik Goossens: “Zij was niet altijd fan van de muziek die ik uitbracht”

Hij vraagt altijd de mening van zijn gezin

Met ‘Ooit genoeg’ probeert gewezen Leopold 3 zanger Erik Goossens terug de hitparades te veroveren. Het is al meer dan 20 jaar geleden dat hij nog eens een Vlaamse single heeft gelanceerd en de verwachtingen zijn hoog gespannen.

Na al die jaren muziek uit te brengen met Leopold 3 is Erik wel wat gewoon op vlak van muziek. Toch vond hij de mening van zijn dochters en zijn vrouw Bieke erg belangrijk.

“Mijn dochters zijn eigenlijk altijd behoorlijk kritisch. Voor Bieke geldt dat nog des te harder. Na dertig jaar in de media gebeurt het zelfden of nooit meer dat haar hart sneller gaat kloppen. Maar toen ik ‘Ooit genoeg’ liet horen, waren ze alle drie enthousiast”, glimlacht Erik in Primo.

Toen Leopold 3 erg populair was, presenteerde Bieke Ilegems nog op de radio, bij Studio Brussel. Zij was niet altijd even enthousiast over de muziek die de mannen uitbrachten.

“Studio Brussel en de muziek van Leopold 3 zijn natuurlijk water en vuur. Ook voor mij was populaire pop zingen een cultuurshock, want ik was tot dan eigenlijk vooral bezig met kleinkunst. Tegenwoordig probeer ik beide werelden te combineren.”

Bio van Erik Goossens

Meer Over:

Erik Goossens