.
Erik Goossens
zondag 13 juni 2021

Erik Goossens over Familie-verleden: “dat heeft me nooit geboeid”

"Soap is gewoon niet zo mijn ding.”

Gunther Levi kruipt al jarenlang in de huid van Peter Van den Bossche in Familie, maar oorspronkelijk werd de rol ingevuld door Erik Goossens. Toch heeft de echtgenoot van Bieke Ilegems nooit naar Familie gekeken. Ook niet in de beginjaren toen hij meespeelde in de VTM-serie.

“Niet omdat ik het niet goed gemaakt vind, maar gewoon omdat het me niet boeit. Met disrespect heeft dit dus niks te maken. Soap is gewoon niet zo mijn ding”, vertelt Erik Goossens in Primo.

Zelf terugkeren naar een dagelijkse serie sluit Erik Goossens dan ook uit, maar de acteur is wel blij dat zijn ‘televisiemoeder’ Martine Jonckheere opnieuw op de set van Familie staat.

“Die kans is zowat onbestaande, ja”, vertelt Erik Goossens over een terugkeer naar een dagelijkse serie. “Los daarvan ben ik wel blij voor Martine dat zij opnieuw opgevist werd door ‘Familie’, zodat ze tenminste een inkomen heeft. Martine is een vakvrouw die weet waar de klepel hangt. Ik twijfel er niet aan dat ze dat goed doet, want ze is erg professioneel.”.

Bio van Erik Goossens

Meer Over:

Erik Goossens Familie