.
News Image

Er komt een #LikeMe-concert in de Lotto Arena

Ketnet komt naar je toe met #LikeMe In Concert

Op 7 april is het zover, dan komt de cast van de nieuwe Ketnet-hitserie ‘#LikeMe’ naar de Lotto Arena met ‘#LikeMe In Concert’! Beleef samen met Caro, Vince, Camille, Yemi en Kyona een wervelende show boordevol dans en natuurlijk jouw favoriete hits.


De succesreeks ‘#LikeMe’ ging op 13 januari 2019 in première op Ketnet en vond sindsdien zijn weg naar duizenden kijkers van alle leeftijden. De muzikale reeks vertelt het verhaal van Caro en haar zoektocht in het leven aan de hand van tijdloze Nederlandstalige klassiekers die voor de gelegenheid in een nieuw en modern jasje werden gestoken.


Na afloop van het eerste seizoen op Ketnet bijten de 5 hoofdpersonages de spits van hun Vlaamse tournee af in de Lotto Arena. Wil jij de cast van ‘#LikeMe’ live aan het werk zien? Bestel dan snel je tickets en zing weldra luidkeels mee met hits als ‘Ik wil je’, ‘Allemaal’, ‘Een vrouw’,…


#LikeMe In Concert, een belevenis voor de hele familie, op zondag 7 april in de Lotto Arena! Kaarten kosten 22,15, 27,56 en 32,98 euro en kan je reserveren via teleticketservice.com .