.
Willy Herremans in De Buurtpolitie VIPS - aflevering 1
dinsdag 27 juni 2023

En daar is De Buurtpolitie weer

Er is ook groot nieuws over het tv-programma.

De afgelopen dagen zijn de makers van 'De Buurtpolitie' op zoek gegaan naar figuranten en dat voor een nieuw seizoen van de scripted realityreeks. Het is ondertussen al de veertiende reeks die in opdracht van VTM gemaakt zal worden maar of dat seizoen even succesvol zal zijn als de vorige seizoenen is nog maar de vraag: alweer verdwijnen er enkele gezichten uit de reeks, al komen er ook weer nieuwe gezichten bij. Of die een aanwinst voor 'De Buurtpolitie' zullen zijn? Dat zal de toekomst uitwijzen.

Er komen niet alleen nieuwe gezichten in het nieuwe seizoen, er verschijnt ook een nieuwe strip met de titel "Mister Dirty & Madam Proper" en daarin heeft Marnix Verduyn zich nog eens mogen uitleven

Gonda is op zoek naar een lief dat eruitziet als Johnny Depp. Maar haar zoektocht is allesbehalve alledaags. Haar nieuwe loverboy blijkt namelijk een echte gangster te zijn, wat ervoor zorgt dat Gonda onbedoeld in de misdaadwereld terechtkomt. Terwijl drugs worden gestolen en kogels haar om de oren vliegen, bevindt ze zich plots als poetsvrouw bij de Buurtpolitie in een bijzonder lastig parket.

Lees hier alles over de strip