.
Trisha
zaterdag 13 maart 2021

Emotionele Trisha zondag in Hadiemicha 2.0 op Ment TV

Er vloeien tranen.

Op zondag 14 maart 2021 is Trisha te gast in Hadiemicha 2.0 op Ment TV. Voor Trisha startte een grote droom op 14 maart 2004, toen ze Miss Mol werd. Als bij toeval werd ze die nacht ook nog eens 21 jaar en was het dubbel feest! Deze belangrijke gebeurtenis in het leven van Trisha vertelt ze in een gesprek met Micha Marah als het gaat over haar DNA. Wat later begon Trisha een relatie met Ignace Crombé, de organisator van Miss Belgian Beauty. Samen kregen ze een dochter, Axelle. Na 6 jaar was de relatie afgelopen. Met de steun van Ignace Crombé als manager groeide Trisha uit tot een bekende zangeres. In 2016 trouwde Trisha met Kurt en kregen ze met Marie-Lore en Marie-Lynn een tweeling. Trisha kreeg ook nog een vierde dochter die niet echt was gepland. Al snel na de bevalling was ze al verliefd op Liza-Marie.

Het leven van Trisha bestaat zeker niet enkel uit mooie momenten. Het wordt een uitzending boordevol emotie, met veel openhartigheid en tranen die vloeien. Trisha ‘schiet vol’ wanneer ze praat over hoe ze elke maandag in Ieper naar een therapeut gaat. Ze beschouwt het als de weinige tijd die ze voor zichzelf heeft. De zangeres heeft het ook over haar opvoeding die ze ronduit slecht noemt.

“Het leven is niet gemakkelijk met 4 kleine kinderen en de tijd voor jezelf is schaars. Maar er is meer met Trisha.” De sympathieke zangers heeft nog veel te verwerken uit het verleden. Daarvoor is ze in therapie, om haar zelf te leren kennen. “Ik ken mezelf niet en dat komt door mijn slechte opvoeding.” zegt ze. Die uitspraak wordt haar zelfs even teveel ...

De leuke en uitgebreide babbel van Micha Marah met Trisha is op zondag 14 maart om 21 uur te zien in Hadiemicha 2.0 op Ment TV en wordt heruitgezonden op zaterdag 20 maart om 10 uur.

(Nico Vanaken)

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Micha Marah en Trisha

Meer Over:

Micha Marah Trisha

Bio van Ignace Crombé

Meer Over:

Ignace Crombé