.
Metejoor Emma Heesters
maandag 2 mei 2022

Emma Heesters samen met voetballer: “hij is een enorme romanticus”

"Hij is een perfect voorbeeld van iemand met een grote mond en een klein hartje"

Een van 's lands bekendste voetbalvrouwen in wording is ongetwijfeld de Nederlandse Emma Heesters. Zij is al enige tijd de partner van Wesley Hoedt, verdediger bij Anderlecht. Al hoeft ze professioneel niet voor hem onder te doen. Zelf is ze een carrière aan het uitbouwen als zangeres. Onlangs bracht ze zo een nummer uit met Regi, genaamd 'Zwaartekracht'. Ze vertelt meer over haar relatie met Wesley in Humo.

In de media wordt Wesley's karakter soms weleens als arrogant bestempeld. ”Dat klopt niet”, gaat Emma van start. “Hij is net het tegengestelde. Hij heeft één van de grootste harten van iedereen die ik ken. Zoals ik hem ken, is hij vooral empathisch, bezorgd en vrijgevig. Hij is een perfect voorbeeld van iemand met een grote mond en een klein hartje”, aldus Emma.

Ze verklapt dat Wesley best een romantische kant heeft. “Hij is een mega-romanticus. Op dagen dat we beiden vrij zijn, durven we al eens spontaan naar Parijs vertrekken. Hij boekt dan een hotelkamer en als ik toekom, ligt die helemaal vol met rozenblaadjes. Ook als we ergens naartoe gaan, houdt hij steeds de deur voor mij open. Een klassieke gentleman”, besluit ze.

Bio van Emma Heesters en Wesley Hoedt