.
Emma Heesters en Metejoor
vrijdag 5 augustus 2022

Emma Heesters: “Ik wil niet dat de hele straat dat hoort”

Daar moest ze erg om lachen

Dankzij Metejoor en Regi maakte Vlaanderen kennis met de Nederlandse Emma Heesters. Vorig jaar maakte ze kans op de Radio 2 zomerhit met ‘Rendez-Vous’, een duet met Metejoor, dit jaar maakt ze kans met ‘Zwaartekracht’, een samenwerking met Regi.

“Ik ben zo jaloers op de humor van Regi. Ik vind bijna alles wat hij zegt grappig. Ik denk dat waar hij ook komt, iedereen wel met hem moet lachen. Dat maakt het samenwerken ook leuker. In de studio gaat het er ontzettend professioneel aan toe. Hij weet echt wat hij doet”, zegt Emma in Story.

Regi is bijzonder grappig, maar zelf moet Emma toegeven dat ze in tegenstelling tot Regi zelf een vreemde gewoonte heeft. “Ik nies blijkbaar als een kuikentje: heel zacht. Anderen zeggen weleens dat het slecht is om het in te houden, maar ik nies liever schattig dan dat heel de straat het hoort.”

Nu ze bekend is komt het wel al eens voor dat ze roddels over zichzelf moet lezen, of gewoon erg grappige dingen.

“Ik heb ooit een interview gedaan over mijn samenwerking met Hunkemöller en er zaten wat intieme vragen bij waar ik best open op heb geantwoord. Over lingerie enzo. Maar die antwoorden werden groots uitgelicht in de Belgische en Nederlandse pers. Ik vond dat best grappig, want mijn moeder leest ook gewoon mee.”

Bio van Emma Heesters

Meer Over:

Emma Heesters