.
News Image

Emma Bale en Urbanus bij Jimmy B

Laatste aflevering van Allemaal Chris...
Morgen is er de zesde en voorlopig laatste aflevering van Allemaal Chris. Per week keken meer dan 1 miljoen Vlamingen (gemiddeld 919.200 op woensdag, gemiddeld 439.600 naar de herhaling op zondag, live+7) naar het eerste sketchprogramma van Chris Van den Durpel in 13 jaar.

Jimmy B pikt morgen niet één, maar twee passagiers op in zijn wagen. Rising star Emma Bale, bekend geworden via The Voice Kids en onlangs nog uitgeroepen tot Beste Vrouwelijke Solo act op de MIA’s, en oude rot Urbanus. Zowel Emma Bale als Urbanus hebben hun eigen instrument bij.

Snelle Eddy en zijn Kelly zetten ondertussen hun relatietherapie verder. Kan de therapeute (gastrol van Hilde De Baerdemaeker) het vuur tussen de twee weer aanwakkeren? Kamiel Spiessens ontdekt de wonderen der techniek en leert 3D-printen. Levert dat ook smakelijke 3D aardaardappelen op? Ook de woordvoerder is van de partij net als Kevin van Stay Steady. Commissaris Huyghebaert wordt geconfronteerd met mannen met baarden! Zijn die gevaarlijk of niet?

Allemaal Chris, woensdag 15 februari om 20.35 op VTM.

Bio van Chris Van den Durpel, Emma Bale, Urbanus en Hilde De Baerdemaeker