.
Emly Starr
maandag 28 februari 2022

Emly Starr na overlijden man: “Dan is de miserie pas echt begonnen”

Zij verwerkt de dood van haar man.

Emly Starr, die ons land vertegenwoordigde in 1981 op het Eurovisiesongfestival nam recent afscheid van haar man Tony Winter. Het ging al een lange tijd niet goed met de man, en hij heeft er heel wat tegenslagen opzitten. In Primo vertelt Emly over de tegenslagen die ze samen hebben moeten verwerken de afgelopen tijd.

“Zijn eerste echtgenote stierf op jonge leeftijd aan kanker, op Valentijnsdag. En enkele jaren later toen we samen waren, verloor hij zijn zoon uit dat huwelijk in een auto-ongeval. En ook op vlak van zijn gezondheid kon hij het beter treffen. We hadden hem tien jaar geleden al opgegeven voor een nieuwe lever, maar we slaagden er maar niet in om een donor te vinden. In extremis vonden we dan toch nog een donor en die operatie verliep nochtans goed.”

Maar alsof dat allemaal nog niet genoeg was moest Tony ook een hartoperatie ondergaan. Die liep gelukkig ook gesmeerd. “We hadden het ergste wel achter de rug, dachten we toen. Maar toen besliste de behandelende geneesheer om een nieuw medicament te gaan gebruiken, en dan is de miserie jammer genoeg pas echt begonnen.”

Bio van Emly Starr en Tony Winter

Meer Over:

Emly Starr Tony Winter