.
miss belgie Emilie Vansteenkiste
zondag 18 juni 2023

Emilie Vansteenkiste: “Ik wil het minstens even goed doen”

Ze heeft nog vele plannen

De liefde tussen Emilie Vansteenkiste en haar vriend Jonas is nog altijd bijzonder groot. Wie de twee samen ziet, ziet dat ook de liefde er vanaf spat. Maar ze hebben samen ook al heel wat meegemaakt.

“Onder andere de ziekte en het overlijden van mijn mama. Wij hebben samen downs gekend, maar zijn er als koppel telkens sterker uitgekomen. Wij kunnen dus wel wat aan. Ik zou dit Miss België-avontuur met niemand anders willen delen dan met Jonas”, klinkt het in Tv Familie.

Als Miss heeft Emilie het de komende maanden ontzettend druk. Zo vertrekt zij binnenkort naar Cambodja, om daar een kijkje te gaan nemen bij het project dat het Comité Miss België daar heeft lopen.

“Sinds 2013 dragen ze bij aan de bouw van enkele scholen in Cambodjaanse dorpjes. En ik vertrek naar daar om mijn steentje te kunnen bijdragen.”

En ook Miss World en Miss Universe staan traditiegetrouw nog op de planning. Al weet Emilie daar zelf nog niet zoveel over. “Ik ga keihard mijn best doen om het minstens zo goed te doen als onze vorige missen. Ik kijk daar ongelooflijk hard naar uit.”

Bio van Emilie Vansteenkiste