.
Emilie Vansteenkiste
vrijdag 26 mei 2023

Emilie Vansteenkiste: “Ik hoop dat ik dat nog vaak mag doen”

Ze voelt zich thuis in de media

Zo’n drie maanden geleden werd Emilie Vansteenkiste verkozen tot Miss België 2023. De verkiezingsdag zal ze niet snel meer vergeten, want op die dag werd er een aanslag verijdeld. Maar dat mocht geen domper worden op de feestvreugde en op de start van Emilies missjaar.

“Mijn leven is sinds mijn overwinning op een zeer positieve manier veranderd. Ik ben zo dankbaar voor de kansen die ik krijg. Dat stemt mij heel gelukkig. Mijn agenda als Miss België staat vol: gaande van catwalks, modellenwerk, shoots voor onze sponsors tot meewerken aan radio- en televisieprogramma’s. ik vind het allemaal fantastisch”, klinkt het bij Emilie in Tv Familie.

Emilie heeft haar draai gevonden in de media en ze moet toegeven dat ze het allemaal wel erg leuk vindt om te doen.

“Zo was ik te gast bij Ruben Van Gucht in de ‘Weekwatchers’ op Radio2, in Durbuy voor ‘De Ideale Wereld’ en bij Gert Verhulst in ‘De Tafel van Vier’. Plus ik mocht als presentatrice opdraven in het ‘Play Café’. Maar het zotste dat ik al gedaan heb, is ‘Wie Zoekt Die Wint’. Ik heb me toen kunnen laten gaan, amai! Ik hoop nog aan veel programma’s te mogen meewerken. En misschien zelfs te mogen presenteren.”

Bio van Emilie Vansteenkiste