.
miss belgie Emilie Vansteenkiste
dinsdag 13 juni 2023

Emilie Vansteenkiste: “Het legt geen druk op onze relatie”

Ze zien elkaar niet altijd vaak

Toen de mama van Emilie Vansteenkiste ziek werd en kanker kreeg, besloot Emilie om te stoppen met haar studies ergotherapie om zo voor haar mama te kunne zorgen. Nu ze Miss België is, heeft ze ook weinig tijd om verder te gaan met die studies. Maar toch wil ze haar diploma nog altijd halen.

“Ik vind het voor mezelf heel belangrijk om een diploma te behalen, dus ik zal zeker opnieuw gaan studeren. Alleen weet ik nog niet of het al meteen na mijn missjaar zal zijn. We zien wel”, legt Emilie uit in Tv Familie.

Emilie had tijdens de missverkiezingen een vaste vriend, en de twee zijn ook nog altijd samen. Voorlopig zijn ze nog niet in handen gevallen van de vloek van Miss België, waarbij de relatie van de miss altijd stukloopt in hetzelfde jaar als ze verkozen is.

“Het gaat nog altijd supergoed tussen ons, sowieso. Maar het is wel zo dat wij soms weinig tijd hebben voor elkaar. Maar de tijd die wij samen kunnen besteden is magisch.”

Emilie en haar vrienden beseffen heel goed dat momenten samen kostbaar zijn en dat ze enorm waardevol zijn. “Mijn misstitel legt geen druk op onze relatie, als je dat zou denken. Integendeel. Nieuwe uitdagingen zijn er, ja, maar we overwinnen die samen.”

Bio van Emilie Vansteenkiste