.
miss belgie Emilie Vansteenkiste
vrijdag 9 juni 2023

Emilie Vansteenkiste: “Dat is mooi meegenomen”

Ze krijgt veel voordelen

2023 wordt voor Emilie Vansteenkiste een jaar om nooit meer te vergeten. Ze werd verkozen tot Miss België en dat is toch wel een lichtpuntje in donkere tijden. Zij verloor haar mama een tijdje gelezen aan kanker.

Sinds het overlijden van haar mama staat Emilie er ook alleen voor en dat is soms behoorlijk pittig voor zo’n jonge vrouw als zij. Daarom geeft ze naast haar job als Miss België ook nog eens danslessen.

“Ik vind het mooi van de organisatie dat ze mij die kans geven dat ik extra geld kan bijverdienen. Zo hoef ik mijn hobby ook niet te missen in mijn missjaar. En inderdaad, die centjes zijn welkom. Ik word daarbij ook gesteund door mijn familie, hoor. Dus ik sta er niet alleen voor”, zegt Vansteenkiste in Tv Familie.

Natuurlijk verdient Emilie als miss ook een behoorlijk mooi bedrag, maar mensen vergeten vaak wat er nog allemaal bij komt. Een loon is niet het enige dat de miss krijgt.

“Je krijgt als Miss nog een auto voor een jaar, mét tankkaart. En kleren, make-up en andere beautyproducten. Je maakt ook mooie reizen, enzovoort. Je kan met andere woorden sparen. En da’s mooi meegenomen.”

Bio van Emilie Vansteenkiste