.
Kim Biets uit Boer Zkt Vrouw
zaterdag 16 september 2023

Emi uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Hij vraagt mij dat nooit”

Hij vroeg haar ten huwelijk

Boer Kim vond in één van de vorige seizoenen de ware liefde bij Emi. De boer heeft eventjes gewacht om haar ten huwelijk te vragen, maar vond onlangs een origineel idee en stelde haar dan toch de vraag.

“Ik wilde onze romantische date uit ‘Boer Zkt Vrouw’ volledig nadien voor het aanzoek. Op één dag heb ik het plan uitgevoerd. Ik ben ’s middags een ring gaan kopen en toen Emi ’s avonds met vriendinnen ging eten, heb ik de loods omgetoverd tot het decor van toen. Elk detail heb ik toen gekopieerd”, glundert Kim in Dag Allemaal.

Emi had niks door tot Kim haar een bericht stuurde dat ze nu meteen moest komen. Ze waren die dag ook twee jaar samen en dat wilde Kim toch een beetje vieren.

“Maar Kim vraagt nooit of ik naar huis wil komen als ik uitga, dus ik kreeg meteen stress. Ik ben snel in de auto gesprongen. Eens thuis moest ik me van Kim omkleden. Hij had het jurkje klaargelegd dat ik op onze date twee jaar ervoor aanhad.”

Kim nam Emi mee naar de loods en zij was meteen overdonderd en begon zelfs te huilen. “Maar pas toen hij op één knie ging, besefte ik pas wat er gebeurde. Al snikkend heb ik van ‘ja’ geknikt.”