.
Boer Garry
dinsdag 31 mei 2022

Els en Garry uit 'Boer zkt Vrouw': “Ik had begrip voor Els haar beslissing”

Boer Garry is ook blij met hun hereniging, maar blijft toch voorzichtig

Een gebroken hart lijmen is niet altijd evident. Daar kunnen Els en Garry uit 'Boer zkt Vrouw' over meespreken. De twee vonden elkaar door het programma, maar maakten tijdens de reünieaflevering bekend dat ze niet langer samen waren. Intussen lijken de plooien gladgestreken en zijn ze gelukkiger dan ooit. Wat er precies mis liep, vertellen ze in Story.

Boer Garry was meer dan 30 jaar samen geweest met zijn ex-vrouw en Els verloor haar ex-man in een tragisch auto-ongeluk. Toen ze zich inschreven, hoopten beiden opnieuw de liefde te kunnen vinden.

In het veertiende seizoen van het populaire koppelingsprogramma vonden ze bij elkaar terug de liefde, maar Els had na de opnames eventjes een pauze nodig. Het ging haar allemaal wat snel en ze had de dood van haar ex-man nog niet helemaal verwerkt.

In maart van dit jaar is het dan toch weer goedgekomen. Els vertelt: “Met Nieuwjaar stuurde ik hem een berichtje en sindsdien bleven we dagelijks in contact. Ik ben nu gelukkiger dan tevoren.”

Boer Garry is ook blij met hun hereniging, maar blijft toch voorzichtig. “Hopelijk blijft het goed gaan. Het klinkt erg, maar er is iets gebroken. Ik heb het nog steeds lastig dat Els het niet meer zag zitten. Maar ik had begrip voor haar beslissing”, klinkt het bij hem.