.
Boer Garry
vrijdag 10 juni 2022

Els en Garry uit 'Boer zkt Vrouw': “Daarom gingen we even uit elkaar”

Beiden hadden al een tamelijke rugzak als het op hun liefdesleven aankomt

Een mens is niet gemaakt om alleen te zijn, zo ook niet boer Garry en zijn uiteindelijke keuze Els uit 'Boer zkt Vrouw'. De twee vonden elkaar door het programma, maar gingen na de opnames toch een tijdje uit elkaar. Hoe de vork in de steel zit, lezen we in Story.

De twee leken een ideale match, maar lasten in oktober van vorig jaar een relatiepauze in. De reden daartoe was dat Els eventjes terug wat ruimte voor zichzelf nodig had. Ze verloor drie jaar eerder haar ex-man in een tragisch ongeval en had dat verlies nog niet helemaal verwerkt.

“Ik was nog niet zo lang weduwe en het ging allemaal te snel voor mij”, vertelt Els. “Na de vakantie met Garry in Mallorca, in oktober, ben ik volledig gecrasht. Ik miste de fietsvakanties die we met ons gezin deden. Ik voelde dat ook mijn kinderen nog treurden om hun vader. Ik was nog wel verliefd op Garry, maar had tijd voor mezelf nodig”, zegt ze openhartig.

Boer Garry had zelf ook al wat pech gehad in de liefde. Na 30 jaar samen te zijn geweest met zijn ex-vrouw, ging het echtpaar uit elkaar. Daardoor bracht zijn plotse breuk met Els pijnlijke herinneringen naar boven.

Beiden hadden dus al een tamelijke rugzak als het op hun liefdesleven aankomt. Gelukkig gunden ze elkaar de tijd om tot zichzelf te komen en zijn ze sinds maart opnieuw samen.