.
News Image

Els de Schepper maakt er vanavond geen eind aan

Els de Schepper vanavond op tv.


'Els de Schepper heeft besloten er geen eind aan te maken' is de titel van de 14e zaalshow van Els de Schepper. Die show is vanavond op Eén te zien.

Els de Schepper blijft bij haar besluit. Ze zal blijven léven. En hoe! Vanaf nu gaat Els zich enkel nog meer amuseren. Al heeft het leven haar de afgelopen jaren regelmatig dikke kletsen uitgedeeld en al weet ze soms niet waar die allemaal voor hebben moeten dienen. Eén ding staat als een paal boven water: Els lééft met veel goesting! En ze wil u ook aansteken! En dat zal ze niet op haar eentje doen... Zo krijgt ze hulp van de ondertussen legendarische 'Rita uit Gent', die deze keer haar immer optimistische maar totaal politieke incorrecte vriend 'de Vettige Nonkel' meebrengt. 'Klein Elske' belt met de preventielijn en weet met haar kinderlijke naïviteit alle harten te doen smelten. Bovendien is er de deurenkomedie 'Els is om zeep!', waarbij een voltallige alter ego-cast zich te goed doet in een hilarische whodunit in zuivere slapstickstijl!

Els kijkt vanaf nu door een eigenhandig geconstrueerde roze bril naar het leven. En u straks ook.'Els de Schepper heeft besloten er geen eind aan te maken' , vanavond om 21.30 uur op Eén.


Download onze app voor iOS of Android

Bio van Els De Schepper

Meer Over:

Els De Schepper