.
Els de Schepper
woensdag 23 augustus 2023

Els de Schepper krijgt slecht nieuws van dokter: theatertour uitgesteld

Dit is geen goed nieuws

Els de Schepper heeft slecht nieuws over haar gezondheid van haar dokter gekregen: zij moet de volgende maanden herstellen en daardoor kan haar theatertour helaas nog niet van start gaan.

"Ik had het liever voor mezelf gehouden, maar omdat het nu eenmaal een grote impact heeft op mijn werk wil ik jullie van het volgende op de hoogte brengen: ik heb namelijk vorige week niet zo positief nieuws gehad over mijn gezondheid. Op doktersbevel moet ik een heel aantal maanden thuis blijven om te herstellen", schijft Els op haar sociale media.

"Dit impliceert dat we mijn prachtige nieuwe voorstelling met de titel Wat doe ik Hier, die normaal eind deze week van start ging, een volledig seizoen moeten verzetten", gaat Els verder.

"Het komt helemaal goed: ons team zal je de komende maanden op de social media ook verwennen met filmpjes uit alle vorige shows, en de reeds deze zomer vooropgenomen filmpjes waarin ik voorlees uit het boek zal je ook regelmatig online kunnen zien. Je zal me dus niet helemaal hoeven te missen, en voor je het weet ben ik terug in levende lijve te zien. Dus het komt helemaal goed. Vanaf september 2024 sta ik er weer, bruisend en vol positieve energie zoals jullie van me gewend zijn. Dank voor jullie begrip en steun", besluit Els de Schepper.

Dit klinkt heftig, beste Els. Wij wensen jou een spoedig maar vooral volledig herstel.