.
News Image

Els De Schepper heeft besloten er geen eind aan te maken

Ze is in volle voorbereiding op haar nieuwe voorstelling.


Els De Schepper is momenteel in volle voorbereiding op haar tournee Els De Schepper heeft besloten om er geen eind aan te maken. Hiermee wil ze het publiek overtuigen van het leven. Elk jaar kiest de cabaretière een goed doel. Deze keer wou ze iets doen rond zelfdoding. Ze bracht ook het nummer Noodrem uit, in samenwerking met een aantal collega's, die in de clip te zien zijn. Van pech in het leven is Els De Schepper ook niet gespaard gebleven. Op het einde van vorig jaar overleed de man die ze de liefde van haar leven noemde aan een hartslagaderbreuk. Ze verloor ook al heel wat mensen aan zelfdoding. Bij een aantal moeilijke momenten kon ze gelukkig terugvallen op de steun van een aantal mensen. Eén keertje wou de cabaretière er echt een einde aan maken zei ze in Ment op zondag, maar onmiddellijk kon ze zich herpakken.

Met deze voorstelling kan Els De Schepper alvast haar ervaring delen. Een eerste Try-out is op 7 december. De echte avant-première is voor Hasselt op 12 januari en de eigenlijke première vindt plaats op 14 februari gepland in het Capitole te Gent.



Els De Schepper heeft besloten om er geen eind aan te maken belooft een prachtige voorstelling te worden. Ondanks het feit dat ze zelf 7 jaar schrijnwerkerij heeft gevolgd werd het decor toch gebouwd door NT Gent.

Els krijgt in deze voorstelling hulp van de ondertussen legendarische “Rita uit Gent”, die deze keer haar immer optimistische maar totaal politieke incorrecte vriend “de Vettige Nonkel” meebrengt. “Klein Elske” belt met de preventielijn en weet met haar kinderlijke naïviteit alle harten te doen smelten. “Manneke Pis” geeft zijn waterige kijk op wie hij allemaal ziet passeren aan zijn fonteintje. Bovendien is er de deurenkomedie “Els is om zeep!”, waarbij de voltallige alter ego-cast tot hun grote paniek te horen krijgt dat het testament van Els verloren werd gelegd. Wat nu? Is Els écht om zeep? Of niet? Een hilarische whodunit in zuivere slapstickstijl!



Uiteraard kan u voor tickets en bijkomende informatie terecht op elsdeschepper.com en klikt u door naar de agenda.



(Nico Vanaken)