.
News Image

Elodie Ouedraogo in zee met JBC

Elodie Ouedraogo in zee met JBC.

Vorig jaar nog lanceerde het veelgevraagde fashion icon en ex-atlete Élodie Ouédraogo een succesvolle sweatercollectie voor JBC. Dit jaar gooit ze het over een andere boeg. Een zwierige, casual chic zomercollectie is het resultaat van de tweede en succesvolle samenwerking tussen Belgisch modehuis JBC en Élodie.



Ze baseerde zich voor het ontwerp van de silhouetten op de wens van elke vrouw: “Ik koos voor zwart en wit omdat ik een collectie wou creëren die bij zoveel mogelijk vrouwen past. Felle of expliciete kleuren spreken niet iedereen aan. Uit de eerste samenwerking leerde ik bovendien dat de collectie vooral draagbaar moest zijn. Ik heb me dan ook vooral gefocust op comfortabele, maar vrouwelijke pasvormen en mij hierin laten bijstaan door het professionele JBC-team, aldus Élodie.

De collectie past niet enkel bij elke vrouw maar ook bij elk moment van de dag. Élodie: De collectie is gecreëerd voor vrouwen met een druk leven. Met deze collectie kan je perfect gaan werken en ’s avonds meteen vertrekken om iets te gaan eten of drinken met vriendinnen.



Élodie's inspiratiebron: haar eigen klerenkast die ze met alle klanten van JBC wil delen. De collectie is sinds 1 april te koop in alle JBC winkels.

Bio van Elodie Ouedraogo

Meer Over:

Elodie Ouedraogo