.
Elodie Ouedraogo en Otto-Jan Ham
dinsdag 17 augustus 2021

Elodie Ouedraogo en Otto-Jan Ham oog in oog in 'De tijd van ons leven'

Zij strijden tegen beste tijdrijders en zichzelf.

Vanaf 2 september kan je op Eén kijken naar een nieuw programma dat onze aandacht meer dan verdient. In 'De tijd van ons leven' strijden Elodie Ouedraogo en Otto-Jan Ham tegen de beste tijdrijders ter wereld, maar vooral tegen zichzelf, een half jaar lang. Kunnen zij zich, geruggesteund door de internationaal gerenommeerde experten van de KU Leuven, op zes maanden omvormen tot tijdrijders van een professioneel niveau? Hun onwaarschijnlijk doel: deelnemen aan het WK tijdrijden.

Deze reeks is het relaas van de zes maanden durende onderneming van Elodie en Otto-Jan. We kijken binnen in hun leven en krijgen te zien hoe ze dagelijks trainen, eten, slapen ...
Een proces dat al snel veel intensiever blijkt dan ze ooit hadden gedacht. Het leven als topsporter hakt in op hun lichaam en geest. Het gooit hun drukbezette leven en dat van hun gezin en omgeving helemaal overhoop.

Welke opofferingen vergt professioneel sporten van een atleet en zijn/haar omgeving? Hoeveel factoren hebben invloed op een topsportprestatie? En vooral: Hoe maakbaar is een topsporter?

De tijd van ons leven: vanaf 2 september elke donderdag om 21.25 uur op Eén.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Elodie Ouedraogo en Otto-Jan Ham