.
Elodie Gabias
zaterdag 18 november 2023

Elodie Gabias: “Dat is te jong om te sterven”

Het gaat niet goed

Elodie Gabias kan niet anders dan toegeven dan dat ze een echt papa’s kindje is. Ze praat altijd vol lof over hem en hij heeft een belangrijke betekenis gespeeld in haar leven.

“Hoe ik in het leven sta, ik heb dat toch vooral van hem. Papa is iemand die dankbaar is voor elke dag en voor het feit dat hij er mag zijn. Een genieter. Net als ik. Een voorbeeld: vorige week zat ik op een terras en ik zag twee roodborstjes. Echt, ik zweer het, ik was doodgelukkig. Dat heb ik echt van hem”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Jammer genoeg gaat het niet fantastisch goed met vader Gabias. Hij heeft prostaatk*nker met uitzaaiingen op zijn bekken. En dat laatste is geen goed nieuws.

“Hij is in principe ongeneeslijk ziek, maar hij doet mee aan een soort van proefonderzoek van het UZ Gent en voorlopig slaat die behandeling aan. Sindsdien zijn zijn waarden stabiel en hebben we eigenlijk nooit nog slecht nieuws gekregen. Als je het niet weet, zie je niks aan hem. Hij werkt nog bijna evenveel en we leiden hetzelfde leven als ervoor, met dat ene verschil dus dat hij met een zekere regelmaat naar de dokter moet. Voor de rest — hout vasthouden — is alles wel oké met hem. Hij geniet nu nog meer dan ervoor. Hij is 63, dat is natuurlijk veel te jong om te sterven.”

Bio van Elodie Gabias

Meer Over:

Elodie Gabias