.
Ellen Callebout en Gert Verhulst
woensdag 23 februari 2022

Ellen Callebout: “Het is hier de zoete inval”

Ze zijn het al helemaal gewoon

Het derde seizoen van ‘De Verhulstjes’ is gestart. Dit keer zitten we niet in Oostduinkerke of Saint-Tropez, maar wel in Antwerpen, waar Gert en Ellen een appartement hebben gekocht. En dat zorgt weer voor heel wat andere situaties dan in Oostduinkerke. Want in Antwerpen is alles en iedereen binnen handbereik.

“Het is hier soms echt de zoete inval, terwijl een bezoek in Oostduinkerke meer gepland moet worden. Al ben ik ook wel heel graag in Oostduinkerke. De lucht is altijd beter aan zee en wandelen in de duinen of op het strand is nog altijd fijner dan in de stad”, klinkt het bij Ellen Callebout in Story.

Het gezin Verhulst woont deeltijds in Antwerpen, maar ook nog een groot deel van de tijd in Oostduinkerke. Dat Ellen vaak in Oostduinkerke zit en Gert in Antwerpen betekent dat de twee elkaar vaak moeten missen. “Maar dat zijn we al lang gewoon. Eigenlijk zijn we zelfs nu meer samen dan vroeger. Gert bleef vroeger 4 dagen slapen op de Evanna en dan zagen we elkaar niet. En zijn vorige appartement op het Zuid was er een met houten vloeren. Daar kon ik niet naartoe met de honden, dus bleef ik gewoon aan zee.”