.
Luc Steeno en Will Tura
woensdag 5 augustus 2020

Ella Luna slaat nieuwe weg in met ode aan Will Tura

Zij covert 'Ik mis je zo'.


ELLA LUNA slaat nieuwe weg in met ode aan Will Tura!

Dat Ella Luna niet stilzit in deze periode is een feit. Na haar succesvol duet met Ronn Moss komt er nu terug een nieuwe solo single aan. Deze sympathieke dame uit het West-Vlaamse Oudenburg zingt voornamelijk in het Frans maar voor deze single keert ze terug naar haar moedertaal.

Ella Luna koos voor een nieuwe versie van ‘Ik mis je zo’, een nummer geschreven door Jean Kluger met tekst van Nelly Byl en bekend geworden door Will Tura.

Het was trouwens Will die haar in de tijd van ‘Tien om te zien’ aansprak en haar voorstelde aan Jean Kluger, bij wie ze haar eerste platencontract tekende, toen nog onder de naam Kaye.

‘Ik ben toen een tijdlang samen met Will Tura op tournee geweest en ben Will en Jean Kluger nog altijd zeer dankbaar voor die mooie tijd’. Ik koos voor ‘Ik mis je zo’ omdat dit zo’n prachtig nummer is dat mij al vele keren troost kon brengen toen ik iemand dierbaars verloor’.

Ella Luna hoopt om met deze ingetogen en gevoelige versie vele mensen te kunnen beroeren wat geen probleem zal zijn als je het ons vraagt, kippenvelmomenten alom… De productie en arrangement was terug in handen van Patrick Hamilton die met z’n team terug een pareltje heeft afgeleverd. Oordeel zelf maar….

‘Ik mis je zo’ van Ella Luna wordt uitgebracht op het Starbridge Records label.