.
Ella Leyers
dinsdag 19 oktober 2021

Ella Leyers zucht: 'Wanneer ga ik eens opruimen?'

"Ik moet oppassen dat ik niet overdressed ben"

Ella Leyers is een bezige bij. Binnenkort zetelt ze in de jury van 'De Slimste Mens Ter Wereld' en kunnen we haar ook bewonderen in de spektakelmusical ‘40-45’ van Studio 100. Ella Leyers is dus een druk en bezig bijtje. In haar vrije tijd kijkt ze af en toe naar een comedyshow van onder andere Amy Schumer of Bill Burr.

“Wanneer ga ik eens opruimen? Dat is de vraag die ik me momenteel het vaakst stel. Waaruit je kan afleiden dat het goed gaat met mij”, lacht Ella in Het Nieuwsblad. “Ik ren van het een naar het ander, wat betekent dat mijn huis vooral een laad- en loszone is geworden. Overal liggen zakjes met kleren. Mijn kleerkast is het grootste probleem. Wat ik draag, ligt niet in de kast. Dat ligt op de grond of op stoelen.”

Voor Ella is kledij een belangrijk aspect in haar leven. Maar een specifieke stijl heeft ze niet. “Dat is vooral hoe ik mij voel die dag. De ene dag kan dat eerder vrouwelijk zijn, de volgende nogal street. Het zijn verschillende aspecten van mijn persoonlijkheid die ik naar boven kan halen, en dat vind ik leuk. Al moet ik oppassen dat ik niet overdressed ben. Zo zie ik graag dingen uit de jaren veertig, maar ik moet erover waken dat het niet lijkt alsof ik op het punt sta om het podium op te gaan bij 40-45.”

Bio van Ella Leyers

Meer Over:

Ella Leyers