.
Ella Leyers
dinsdag 27 september 2022

Ella Leyers: “Zij vond dat heel vanzelfsprekend”

Dat vindt ze ook leuk om te doen

Met Ella Leyers is ‘De Ideale Wereld’ toe aan een nieuwe presentator. Voor Ella meteen haar vuurdoop als presentatrice, maar ze lijkt er al meteen haar draai te hebben gevonden.

Voor goede raad kon ze terecht bij haar vader Jan Leyers, die zelf ook nog heeft gepresenteerd. “Vooral zijn eerste tip vond ik wel leuk, omdat het een praktische tip was: ‘Vergeet niet om in stilte te luisteren. Niks zo irritant als een interviewer die bij antwoorden heel de tijd zit te zeggen: Mmm. Ja. O ja. Is dat zo? Interessant!”

Maar naast presenteren is Ella ook nog altijd een actrice in hart en nieren. “Maar ik weet nu eenmaal dat ik – als ik het zo mag noemen – de ‘randanimatie’ ook wel leuk vind. Toch vond ik het een grote stap: een programma dragen, vier keer per week. Ik voelde wel al langer dat acteren niet het enige is wat ik wilde doen”, zegt ze in Gazet van Antwerpen.

Toch heeft Ella eventjes getwijfeld of ze het wel zou doen. Haar eerste antwoord was dan ook ‘nee’. Al is die toch snel veranderd naar een ‘ja’.

“Ik vroeg me af: zeg ik nu nee omdat ik de gedachte niet toelaat? Omdat ik bang ben om het niet goed te doen? Dat ik het stiekem wel wil, maar dat het makkelijker is om nee te zeggen. Zelfs voor Olga leek het vanzelfsprekend dat ik ‘ja’ zei.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ella Leyers

Meer Over:

Ella Leyers