.
Ella Leyers
zaterdag 29 april 2023

Ella Leyers: Verliefd, verloofd, maar niet getrouwd

Waarom is ze nog altijd vrijgezel?

Een tijdje geleden ging Ella Leyers nog trouwen met acteur Rik Verheye. De twee waren nog niet zo heel lang samen, maar de liefde was toch groot genoeg om zich al te verloven.

Maar de liefde bleef dan toch niet duren en op 17 februari liet het koppel weten dat ze alweer uit elkaar waren. Langer dan zes maanden heeft de relatie dus niet geduurd.

“Wij zijn de zelfvoorzienende generatie. Vroeger was het als vrouw noodzakelijk om een man te hebben. Die zorgde voor een inkomen en een sociaal leven. Maar ik heb een job en vrienden die mijn leven doen sprankelen. Ik trek mijn plan zonder man”, klonk het in Humo bij Ella toen ze nog vrijgezel was.

Toch denkt Tv Familie te weten wat de ideale partner voor Ella kan zijn. Zo moet ze op zoek gaan naar iemand die het aandurft om aan haar hoge eisen te voldoen.

Maar de man moet ook humor hebben en hoeft er niet als een fotomodel uit te zien. Een perfect, mooi gespierd lichaam is voor Ella niet nodig. Zij wil vooral gecharmeerd worden door haar toekomstige partner.

Bio van Ella Leyers en Rik Verheye